Paralia

Paralia__004

PARALIA je živopisno, priobalno turističko mesto nadomak Katerinija, glavnog grada oblasti Pierie. Atraktivno, sa dugom plažom zlatnog peska, čistog mora, pririodnih lepota, savršene turističke organizacije sa vrlo ljubaznim domaćinima. Ovo mesto pruža raznovrsne vidove zabave, izlete, noćne izlaske, pregršt taverni, kafića i butika.


VILA   HARA

thumbU novom delu Paralije, na 200 m od plaže, nalazi se vila Hara. Gostima vile je dostupan bežični inernet. U blizini se nalazi supermarket Lidl.

od 60 €

 


VILA   NAUTILUS

thumbU mnoštvu živopisnih uličica u Paraliji, u centru, na 200 m od plaže nalazi se vila Nautilus. Specifično zdanje, ističe se neobičnom arhitekturom koja je izdvaja kao jednu od najlepših i najneobičnijih vila u kraju

od 60 €


Hotel app FEDRA

Fedra 1Jedan od najlepših hotela apartmanskog tipa u Paraliji. Nalazi se u centralnom delu Paralije na oko 100m od plaže u mirnom delu letovališta, izuzetno lepo uređen. U svom sastavu ima 1/2 i 1/3 studie i 1/5 duplexe. Supermarket je u neposrednoj blizini.Higijenu u studiima gosti održavaju sami, promena posteljine i peškira na 5 (pet) dana.

od 80 €


VILA ZISKOS

Ziskos 1Vila se nalazi u centru Paralie, u šetališnoj zoni a na samoj obali mora. Vila je renovirana 2008. godine. U svom sastavu ima trokrevetne i četvorokrevetne studie od kojih su neki sa pogledom na more.

od 80 €


APART HOTEL OASIS

Hotel_OasisVila Oazis se nalazi na samo 70m od plaže na 100m od centra Paralie
Lift, internet kutak, recepcija. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije na prvom i drugom spratu koji su opremljeni ležajevima za navedeni broj gostiju, čajnom kuhinjom (bez rerne) sa osnovnim posuđem, frižiderom, sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom i fenom na raspolaganju

od 70 €