Hotel Ayvalik Beach Resrot 3+*

[flagallery gid=76]

Hotel smešten u podnožju vidikovca Šejtan sofre,na obali minijaturnog zaliva nalik na potkovicu, predstavlja jedinstveni primer harmonije prirode i arhitekture. Spada u kategoriju „resort“ hotela sa veoma bogatom  “All iclusive” uslugom. Nema klasičnu kategorizaciju, ali po opremljenosti svrstava se u 3* superior.

Hotel je potpuno renoviran u toku 2010.god.Raspolaže  kapacitetom od 130 ležaja u zasebnim kaletama sa po 4-6 soba  u predivnom ambijentu četinarske šume. Hotel ima centralnu recepciju i lobi, restorane i barove zatvorenog i otvorenog  tipa.Sve sobe su dvokrevetne (+ pomoćni ležaj), kao i nekolicina standardnih 1/3 i tzv. family room (1/2+2) za najviše 4 -5 osoba. Sobe imaju klimu,SAT- TV, radio, mini-bar, direktnu telefonsku liniju, T/ WC. Sve na spratu poseduju balkon, dok ostale imaju terase ili dvorište u koje se direktno izlazi. Od ostalih sadržaja, gostima je na raspolaganju besplatan parking, internet, fitness centar i sauna, bilijar, stoni-tenis, veliki bazen ,izbor sportskih terena za tenis, košarku ili odbojku na pesku, oprema za sportove na vodi, igraonicu za decu…Sopstvena plaža sa nasutim finim peskom, drvenim pontonima,sunconbranima i ležaljkama,smeštena je na obali malog zaliva.Udaljenost: Ayvalik-5 km, Sarimsakli- 2 km.

cenovnik 1

NAPOMENA

Organizator zadržava pravo da putem “Last minute” ponude prodaju svojih kapaciteta po cenama koje su drugčije od ostalih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime eventualne razlike u ceni.

ARANŽMAN U HOTELIMA OBUHVATA

Boravak u izabranom hotelu na bazi 12 dana /10 noćenja i uslugu HB, FB ili All u zavisnosti od hotela, lezaljke i suncobrani na plaza i oko bazena, klima, besplatan Wi-Fi, kao lokalne takse.

 ARANŽMAN U HOTELIMA NE OBUHVATA

Autobuski prevoz,putno osiguranje, fakultativne izlete, individualne troškove putnika.

Hotel CINAR: Pogled more doplata (5 Eura po osobi dnevno) u periodu od (16.06.-15.07./01.09/13.09), (10eur dnevno po osobi) u periodu od (16.07/31.08)
Hotel OLIVERA: Doplata za sobe sa pogledom na more 3eur po osobi dnevno.

PROGRAM PUTOVANJA

Agencija ce prevoz obaviti autobusima turističke klase (klima,video,audio…). Datum polaska autobusa je dan pre početka letovanja i naznačeno je u koloni sa oznakom bus. Mesto polaska nalazi se u koloni autobuski prevoz. Putnik je dužan da proveri tačno vreme polaska.

1.dan – polazak putnika sa  parkinga  preko puta buvlje pijace na Novom Beogradu, putovanje do Sarimsaklija preko Nisa, Pirota, Dimitrovgrada do Bugarske. Nocna voznja kroz Bugarsku sa kracim usputnim odmorima.

2.dan – Ulazak u Tursku prelazak trajektom Dardaneli nastavak puta do Sarimsaklija dolazak u prepodnevnim satima. Smeštaj u izabrani hotel najkasnije u 14h po lokalnom vremenu.Slobodno vreme. Boravak u Sarimsakliju u odabranom hotelu.

12.dan. Napuštanje hotela slobodno vreme u popodnevnim satima polazak za Srbiju oko 15h. Noćna vožnja kroz Bugarsku i u prepodnevnim satima dolazak u Srbiju.

AUTOBUSKI PREVOZ

U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i upotreba wc-a (sem u slučaju nemogućnosti zaustavaljanja autobusa).Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja. Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest ili fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Putnik moze da rezerviše ,,Željeno sedište’’ u autobusu uz doplatu od 10 EUR-a, i takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave aranžmana.

cenovnik1

USLOVI PLAĆANJA

Plaćanje celokupnog iznosa aranzmana i Bus prevoza isključivo u dinarskoj protivrednosti odabirom jednog od mogućih načina plaćanja:

1) Uz akontaciju od 30% ostatak gotovinom, 10 dana do polaska po kursu prodajnom Aik banke na dan placanja.

2) Uz akontaciju od 30% ostatak u jednakim mesečnim ratama svakog 10. ili 20. u mesecu u zavisnosti od početka prve uplate, zaključno sa 20.12.2016.god. Rate koje dospevaju po izvršenoj usluzi, obavezno je polaganje čekova građana uz mesečno uvećanje od 1%.

3) Preko AD zabrana na plate kod javnih društva plaćanja su moguća samo za rate po izvršenoj usluzi, tako što se uplati akontacija od 30%ostatak u gotovini u jednakim mesečnim ratama do svakog 10. ili 20. u mesecu zavisnosti od početka prve uplate,po kursu Aik banke na dan uplate, a preostali dug preko ADZ uz mesečno uvećanje od 1% .

 PUTNO OSIGURANJE

Putno osiguranje je obavezno i pokriva troškove lečenja i asistencije u slučajevima bolesti, hirurške intervencije i sl. Za sve putnike koje koriste paket aranžman (autobuski prevoz i smeštaj) osiguranje plaćaju po povoljnijim, grupnim tarifama.

mps