Tropical 3*

Hotel Tropical 3* se nalazi na 400 m od plaže i oko 300 m od centra mesta Hanioti, 100 km od Soluna. Hotel raspolaže sa 50 soba.
Hotelska sadrži  recepciju, bar, restoran, bazen, bazen za decu, bar pored bazena, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama, sef.
Sobe poseduju klima uređaj, SAT TV, mali frižider, kupatilo, balkon ili terasa. Sobe u nasem zakupu nalaze se u ravnom prizemlju, neke sobe imaju direktan pogled na bazen, dok neke gledaju ka dvorištu. Sve sobe u prizemlju se u potpunosti renoviraju za narednu sezonu. Čićenje je svakodnevno, a promena posteljine i peskira je na svaka tri dana.
Hotel poseduje restoran, a ishrana je na bazi  polupansiona – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Takođe poseduje i otvoreni bazen, suncobrani i ležaljke na bazenu su besplatni za goste hotela.

Način plaćanja

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska.
2) 30% rezervacija, 70% administrativnom zabranom na jednake rate do 25.12.2018.g. ( dinarska zabrana uz mesecno uvecanje 1%).
3) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 25.12.2018. uz uvećanje 1% mesečno .
Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu za devize Narodne Banke Srbije na dan uplate. Zapoceti nacin placanja se kasnije ne moze menjati.