Vila MARIA

[flagallery gid=154]

Vila je tipa studija, veoma skromna po opremi. Renovirana su kuhinje pre 3 godine. Sva studija (ukupno ih ima 12) su sa dva i tri ležaja, klimatizovana (klima ušla u cenu najma), ima TV. Posteljina se menja na 5 dana a čišćenje je na 10 dana. Kuhinja je opremelja sa osnovnim priborom i posudjem prema broji ležaja, nema peškira. Ova vila i ako je skromna po opremi, ima potpuni konfor, veoma je tražena od gostiju koji nemaju visoke prohteve smeštaja a skromne finansijske mogućnosti. Za ograničen broj mesta ima parking.

Vila je na glavnoj ulici sa donje strane ulice (prema plaži). U neposrednoj blizini je veliki broj marketa i pekara. Udaljenost od plaže (direktno se ide pored hotela Philoxenia), oko 100m – kod mola- odakle polaze brodići za izlete.

15% popusta – za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije – važi do 31. januara
10% popusta – za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije – važi do 28. februara
 5% popusta – za gotovinske uplate celokupnog iznosa prilikom rezervacije – važi do 30. aprila

10% popusta – za uplate avansa od 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatka iznosa do 01. maja – važi do 31. januara
 5% popusta – za uplate avansa od 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatka iznosa do 01. maja – važi do 28. februara

* Popusti se odnose na devizni i dinarski deo aranžmana, kao i na cenu autobuske karte

Cene označene zvezdicom (*) su cene paket aranžmana po osobi i obuhvataju dinarski deo, smeštaj i autobuski prevoz iz Niša. Doplata za polazak iz Beograda iznosi 10 eur po osobi.

U smenama sa (*), u slučaju sopstvenog prevoza, cena paket aranžmana se umanjuje za 25 eur

ARANŽMAN OBUHVATA:
Vanlinijski prevoz autobusom sa polaskom iz Niša na izabranoj relaciji u smenama VANSEZONE (označene zvezdicom). Uvećanje za polaske iz drugih mesta (severno od Niša) u VANSEZONI navedeno je u tabeli autobuskog prevoza. U smenama SEZONE cena autobuskog prevoza nije uključena u cenu aranžmana. Cene autobuskog prevoza po osobi u SEZONI nalaze se u tabeli autobuskog prevoza. – Smeštaj u izabranom objektu (po programu) – Organizacija i vođstvo puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Prevoz autobusima turisticke klase po cenovniku iz tabele u smenama SEZONE (bez zvezdice), međunarodno zdravstveno putno osiguranje putnika (Polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu), osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranje prtljaga, održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu, hrana, programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

USLOVI ZA DECU: – VANSEZONA:
-Jedno dete do 10 god., u krevetu sa roditeljima (dve punoplatežne osobe) – besplatno u slučaju sopstvenog prevoza. U slučaju autobuskog prevoza plaća samo punu cenu autobuske karte. – Jedno dete do 10 god. sa jednim roditeljem (jedna osoba) plaća punu cenu aranžmana.
-Dvoje dece do 10 godina u zajedničkom ležaju, plaćaju cenu jedne odrasle osobe za smeštaj dok se za jedno dete u slučaju autobuskog prevoza plaća puna cena autobuske karte po ceni iz tabele.
Dvoje dece do 10 godina plaćaju 70% od cene za odrasle i imaju sopstveni ležaj i sedište u autobusu.
-Za korišćenje 1/2 kao 1/1 u slučaju autobuskog prevoza, plaća se cena smeštaja za 2 osobe i prevoz za jednu osobu.
USLOVI ZA DECU:– SEZONA:
-Jedno dete, do 10 godina u krevetu sa roditeljima (dve punoplatežne osobe) – besplatno. – Jedno dete do 10 godina sa jednim roditeljem (jedna osoba) plaća punu cenu aranžmana.
-Dva deteta se tretiraju kao jedna odrasla osoba u slučaju najma apartmana bez prevoza. U slučaju aranžmana sa autobuskim prevozom za svako dete (bez obzira na uzrast) se plaća cena autobuske karte.
-Za korišćenje 1/2 kao 1/1 plaća se puna cena smeštaja (za 2 osobe).

amostravel